Wat gaat een budgetcoach kosten?

Met een budgetcoach kun je veel besparen op je uitgaven. Maar de budgetcoach is niet gratis. Gelukkig zijn er altijd haalbare oplossingen voor jouw budgetcoach kosten. Dus kom nú in actie! Ik help je om weer rond te komen.

Wat kost een budgetcoach

Mijn tarief als budgetcoach probeer ik zo betaalbaar mogelijk te houden. Daarom helpt Komrond jou voor een uurtarief van 55 euro. Jouw totale budgetcoach kosten hangen af van de soort hulp die je van mij krijgt. Heb je schulden, welke werkzaamheden ga ik voor je doen, hoe vaak spreken we af? Komrond zoekt altijd oplossingen om je budgetcoach kosten snel terug te verdienen.

Uurtarief budgetcoach

€ 55,-

Wat doet een budgetcoach wel en niet?

Jouw budgetcoach kosten betaal je in principe zelf. Dat klinkt misschien vreemd. Want wie geldzorgen heeft, zit niet te wachten op extra uitgaven. Toch zijn de kosten van je budgetcoach heel verstandig besteed. Je lost je geldzorgen op en zoekt naar besparingen. Bovendien leer je om zelf je financiën op orde te houden. Dat werkt preventief. Zo voorkom je dat geldproblemen verder uit de hand lopen. En je voorkomt dat geldzorgen in de toekomst opnieuw ontstaan.

Samen lossen we
jouw geldzorgen op

Vraag om budgetcoaching en krijg weer greep op je financiën!

Voor jouw budgetcoach kosten zoeken we een haalbare oplossing

Komrond wil betaalbaar zijn voor iedereen. Daarom zoeken we voor jouw budgetcoaching kosten altijd naar andere geldstromen. Er is best veel mogelijk! Denk aan regelingen via:

  • je werkgever
  • eventueel je PGB (persoonsgebonden budget)
  • het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen)
  • je ziektekostenverzekering
  • eventuele schuldeisers

Budgetcoach kosten oplossen via je verzekerings- en hypotheekadviseur

Komrond heeft nauwe banden met AdviesNet in Drachten. Hier werk ik als hypotheekregelaar: lees meer over mij. Komrond en AdviesNet zoeken graag samen een oplossing voor jouw geldzorgen en je budgetcoach kosten. Denk bijvoorbeeld aan je verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

KOM OP, KOM ROND!

Met Komrond breng je jouw geldzaken op orde