Over mij:
financiële hulp als passie

Heb je geldzorgen? Dan is snelle financiële hulp belangrijk. Als financieel coach voorkom ik dat jouw geldproblemen verergeren. Je leert met mijn budgetadvies om zelf je geldzaken op orde te krijgen. Dus kom nú in actie! Ik help je om weer rond te komen.

Financiële coaching wanneer je het hard nodig hebt

Ik ben Antiena Veenstra. Mensen helpen, zit in mijn bloed. Dat is precies de reden waarom ik budgetcoach ben. Ik vind het mijn taak om anderen te helpen. Als financieel coach weet ik dat je in een kwetsbare positie zit als je geldzorgen hebt. Je hebt de hulp dan hard nodig. Want geldzorgen beïnvloeden je hele leven. Je gaat er slechter door presteren op je werk. De sfeer in je gezin wordt gespannen. En door stress en slaapgebrek kan zelfs je gezondheid lijden onder geldzorgen. Via financiële coaching breng ik jouw leven weer terug op de rails. Dáár ga ik voor. Ik hoop dat jij die uitdaging met mij aangaat.

Samen lossen we
jouw geldzorgen op

Vraag om budgetcoaching en krijg weer greep op je financiën!

Financiële hulp op twee fronten

Naast mijn werk als financieel coach ben ik hypotheekregelaar bij AdviesNet in Drachten. Dit heeft grote voordelen wanneer je budget hulp zoekt. Want op deze manier heb ik korte lijnen naar advies over verzekeringen, hypotheek en bankzaken. Budgetadvies waarmee je geld bespaart. En waarmee je financiële zekerheid brengt in je leven.

Kom op, kom rond!

Als mens ben ik betrokken. Het liefst zou ik je alles uit handen nemen om je geldzorgen op te lossen. Maar dat doe ik bewust niet. Want daar leer je niets van. Zélf doen: dat is belangrijk. Met mijn financiële hulp leer jij om zelfstandig je geldzaken op orde te brengen. Dat vind ik één van de mooiste dingen van mijn werk als financieel coach. Ik zie hoe mensen opbloeien zodra ze de controle terugkrijgen over hun geldzaken. Niet voor niets heet mijn bedrijf Komrond. Ik leer je om weer rond te komen. Kom op, kom rond, je kunt het!

KOM OP, KOM ROND!

Met Komrond breng je jouw geldzaken op orde