Voor wie biedt Komrond hulp bij financiële problemen?

Geldzorgen komen vaker voor dan je denkt. Hoe komen mensen in de schulden? Dat is voor iedereen anders. Maar één ding is zeker: bij financiële problemen moet je hulp zoeken! Ik help je om weer rond te komen.

“Help, ik heb schulden, wat nu?”

Komrond is er voor jou!

Wat te doen bij schulden? Dat hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie. Samen met Komrond leer je om weer controle te krijgen over je uitgavenpatroon. Zodat je nooit meer hoeft te zeggen: “Help, ik kom geld tekort”. Herken jij de onderstaande situaties? Dan is Komrond ook voor jou bedoeld.

“Ik heb regelmatig moeite om dingen te betalen”

Heb je boodschappen nodig maar zit je weer krap bij kas? Of betaal je je rekeningen vaak te laat omdat je rood staat? Dit zijn op zich geen zware geldproblemen. Maar kleine schulden en betalingsachterstanden kunnen zich opstapelen. Zo kan je financiële situatie uit de hand lopen. Met Komrond voorkom je erger. En dat doen we samen! Neem snel contact op.

“Ik kom wel rond maar houd niks over voor onverwachte uitgaven”

Stel, jouw wasmachine gaat kapot. Of je auto heeft een dure reparatie nodig. Kun jij zulke onverwachte uitgaven niet betalen? Dan is het tijd om met Komrond te praten. Heb je een bescheiden inkomen dan hoef je je daarvoor niet te schamen. Maar het is belangrijk om oplossingen te zoeken waarmee je geld opzij kunt leggen. En dat doen we samen! Neem snel contact op.

“Ik verdien geld genoeg maar heb toch schulden”

Heb jij een goede baan maar zit je toch steeds krap bij kas? Misschien leef je dan op te grote voet. De oplossing lijkt simpel: besparen. Maar een luxe uitgavenpatroon blijkt vaak lastig te veranderen. Met Komrond voorkom je dat geldproblemen uit de hand lopen. We bekijken wat wel en niet kan met jouw inkomen. En dat doen we samen! Neem snel contact op.

Samen lossen we jouw geldzorgen op

Vraag om budgetcoaching en krijg weer greep op je financiën!

Komrond is er ook voor:

Scholen

Veel kinderen en jongeren kampen met geldzorgen in het gezin. Vaak zijn er wel stille signalen. Bijvoorbeeld slechte concentratie, teruglopende schoolresultaten, prikkelbaarheid of een onverzorgd uiterlijk. Als school kunt u hier iets aan doen. Denk aan preventie via workshops. Ook kunt u de scholier en de ouders informeren over budgetcoaching. Komrond denkt actief met u mee. Neem contact op.

Ouders

Kinderen en jongeren ‘moeten’ tegenwoordig heel veel. Onder sociale druk van vrienden en klasgenoten lijken kostbare aankopen heel gewoon. Van merkkleding en smartphones tot scooters. Vangt u als ouder signalen op dat uw kind schulden heeft? Kom dan in actie voordat de geldzorgen zich opstapelen. Komrond leert kinderen en jongeren om zélf controle te houden over hun geldzaken. Neem contact op.

Werkgevers

Werknemers met geldzorgen zijn minder productief dan anderen. Ook melden ze zich vaker ziek. Hun zorgen kosten u dus als werkgever ook geld. Goedbedoelde oplossingen zoals geld lenen of schenken lossen de problemen niet structureel op. Hulp van Komrond doet dat wel. Wij leren uw werknemer om zelf de financiën weer op orde te krijgen. Daar worden zij beter van én u als werkgever. Neem contact op.

Kom op, kom rond!

Met Komrond breng je jouw geldzaken op orde